Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

woensdag 22 september 2010

Marché Bricolé

Ik heb helemaal de smaak te pakken !! 

Ik neem op 3 oktober ook deel aan Marché Bricolé !! Dit initiatief kwam tot stand in samenwerking met Quartier Bricolé. Dit marktje biedt een kleurrijk aanbod van uniek handgemaakt design van jonge Vlaamse ontwerpers. Ik ben  heel blij dat ik mijn creaties daar ook mag voorstellen en ook Sandra van Zsazsazsu zal er bij zijn !! Ik denk dat dit heel zeker de moeite zal zijn om een bezoekje te brengen. Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik een plannetje met de locatie bijgevoegd ! Bij regenweer is een alternatieve locatie (overdekt)in de buurt voorzien. Ik veronderstel dat dan zal aangeduid staan waar zich dit bevindt.


maandag 20 september 2010

Verslag


Ik ben net thuis van een drukke werkdag ! Toch nog vlug even een verslagje op mijn blog plaatsen over het voorbije weekend. Ik heb mijn vuurdoop goed doorstaan ! Hier alvast enkele sfeerbeelden.
Zaterdag was niet echt een waw -dag. Toen we er aankwamen was er nog geen tafel of kraampje te bespeuren. De organisator kwam ons  gerust stellen, ze zouden er weldra aankomen. We waren wel maar met 2 (zsazsazsu en ik), misschien 3 standhouders !!???? Algauw bleek dat er in de hele straat rommelmarkt was, en daar stonden wij dan.... Kortom, zaterdag was er helemaal geen publiek die geïnteresseerd was in ons werk, gelukkig was er af en toe een toevallige passant of toerist die onze stukken mooi vond. Wat mijn dag goed maakte was dat ik Sandra van zsazsazsu leerde kennen ! Een hele toffe madam (die hele mooie dingen maakt)!!!
Zondag was er heel veel volk en veel mensen die geïnteresseerd naar de werkjes kwamen kijken. Er zijn ook heel veel kaartjes de deur uit gegaan !  Mijn breiwerken hadden heel veel belangstelling, maar verkopen deed het niet. Waarom zou je de dag van vandaag een dure handgebreide pull kopen als je tegenwoordig een mooie massa-productie-pull kunt kopen voor een appel en een ei ?? Het blijft toch een mooie hobby ...

Ik heb de smaak te pakken gekregen en ben ingeschreven, samen met Szazsazsu, voor Marché Bricolé op 3 oktober. Alle mensen met een hart voor handmade, daarheen !

vrijdag 17 september 2010

Klaar

Ik denk dat ik er klaar voor ben ! Morgen, m'n eerste marktje ! Spannend ! De kaders zijn klaar, de labels en kaartjes voorbereid, ik heb m'n tafeldecoratie (bloemstukjes) zelf gemaakt ... een heleboel werk, maar heb me enorm geamuseerd ! Ik hoop maar dat ik overal aan gedacht heb en niets vergeten ben. Heb er wel vertrouwen in ! Tot na het weekend, dan laat ik jullie in geuren en kleuren weten hoe het geweest is, en foto's natuurlijk !!!!



woensdag 15 september 2010

Autumn Give-away

This is my autumn give-away


Do you want to participate for this give-away ? These are the things you have to do:


1. Become a follower of this blog
2. Make a comment on this give-away
3. Make a notification on your own blog/facebook or twitter about this give-away. You don't have to be a blogger to participate, but don't forget to check if you are the winner the 17th of october.
You can participate until the 16th of october


There is also a lovely give away on the blog of Melissa Milis and Lotsie!!

2 nights left !



I cheat a bit ! Tomorrow I have to work during the night ! So there are 2 nights left before the market ! I'm nervous, it's my first market ! Do I have everything I need ? Will I sell anything ? ... I hope I'm ready ! I'm really looking forward to it ! The weather forecast  isn't bad and usually there are a lot of people visiting this event if the weather is good !! 








Some knit-work for my market. Thanks to my lovely model, daughter Pauline. She made some photo's for my blog. She's going to take a lot of photo's on the market to show you !


My creative space also can be visited on Kootoyoo

maandag 13 september 2010

Five to go !!



De spanning stijgt, de stress loopt met momenten hoog op ! Ik moet alles klaar krijgen tegen zaterdag (vrijdagavond dus). Nog 5 dagen te gaan. Dus deze keer maar een kort berichtje.





Deze 'rood met witte stipjes'-hanger is de nieuwe give-away !! Je kunt me een reactie of een e-mail sturen, of beter nog, langskomen op de ambachtsmarkt in Brugge (er zal een boek liggen waar je iets kunt noteren. Vermeld wel dat je wil meedingen naar deze give-away !!!). Belangrijk is wel dat je je gegevens achterlaat (ik heb tot nu toe nog steeds de gegevens niet kunnen achterhalen van de persoon die de vorige give-away won ). Deelnemen kan tot 16 oktober.




This 'rood met witte stipjes' (red with white dots)-pendant is the new give-away !! You can send me a reaction or an e-mail with the reason why and your data (e-mail, name and address) until the 16th of october. 

vrijdag 10 september 2010

The final countdown: 8 to go!

Momenteel leef ik in functie van het ambachtsmarktje , volgende week zaterdag en zondag ! Het is de allereerste keer en ik wil dat het er mooi en piekfijn uitziet ! Ik wil er niet afgaan tussen al die ervaren rotten !! Er komt heel veel bij kijken, maar dat maakt het ook wel boeiend. Een echte uitdaging en we gaan er 100% voor !

@rood met witte stipjes: dit is wat ik al langer had willen proberen(telkens ik jou blog bezocht, moest ik hieraan denken) ! En met de herfst die stilaan op komst is...


Mijn microwave draait op volle toeren ! Ik denk dat hij het stilaan beu begint te worden, want na een tijdje begint hij een raar geluid te maken. Hij mag me nu niet in de steek laten !! Correctie, hij mag me helemaal niet in de steek laten, want ik heb hem nog niet lang.
Deze zijn ontstaan door toeval, een trilling van het ronddraaiend plateau in de microgolfoven deed de glasplaatjes verschuiven en dit heeft een eigen creatie teweeg gebracht. Er was maar één zo'n exemplaar. De moeilijkheid was om zo'n tweede te reproduceren. Aardig gelukt, toch ?



Deze doen me aan smarties denken ! Ik noem ze mij smarties-collectie


En deze dan maar de bling-bling collectie ! 


Last but not least wil ik al m'n volgers bedanken ! Het is leuk om te zien hoe dat lijstje, langzaam maar zeker aangroeit ! Dank jullie voor al jullie lieve, stimulerende reacties ! 

woensdag 8 september 2010

Drukke voorbereidingen





Druk, druk ,druk !!! Ik ben volop bezig aan de voorbereiding voor de ambachtsmarkt op 18 & 19 september en het komt met rasse schreden dichterbij !!! Gelukkig kan ik af en toe rekenen op wat hulp van Pauline, die ook heel creatief is. Van wie zou ze dat hebben ......? Bij mijn ouders vond ik een oud kader mét schilderij op doek, die ik wat oneerbiedig heb verwijderd, maar ik denk niet dat het van een groot kunstenaar afkomstig was. Het kader kreeg een nieuw kleurtje. Gelukkig kreeg ik deze gouden tip van Sandra van Zsazsazsu ! Het kader werd opgevuld met isolatiebuizen en overtrokken met een stofje. Dit vreemde ding moet dienen om mijn ringen tentoon te stellen. Hopelijk blijft de stof goed zitten rondom die buizen, misschien zoek ik nog wel een oplossing zodat ik daar ter plekke niet moet gaan sukkelen !



Een label mag natuurlijk niet ontbreken ! Heb daar zelf een stempel voor gemaakt. Dit kan er mee door, voorlopig toch. Ik kan later nog op zoek gaan naar iets professioneler. En ook de visitekaartjes zijn ondertussen gearriveerd.


Ook mijn Hot-potje heeft nog wat gewerkt, tussen al die drukte door (want ik moet natuurlijk nog gaan werken ook). Ik heb er geen idee van hoeveel stuks ik nodig zal hebben ! Ik kijk er wel naar uit ! Nog 10 keer slapen !

Deep Truth

Pink Freeze
Stars N' Rockets

Dusky Peacock

Free to be

donderdag 2 september 2010

Nieuw werk

Yogurt

Shy

Princess and the pea

Silver mine

Dare to wear

Broche


Het is enkele dagen geleden dat ik tijd gehad heb voor m'n blog, wat niet wil zeggen dat ik heb stil gezeten !! Deze broche 'Cristal Avalanche' op een zelfgebreide overslag vest.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails