Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

vrijdag 30 juli 2010

toch wel een echte schoonheid !






Ondanks de aanvankelijke ontgoocheling over mijn misbaksels omdat m'n verwachtingen over het verwerken van zilver (wat geen echt zilver bleek te zijn...) zo hoog gespannen waren, is deze ring toch fantastisch mooi ! Een echte eye-catcher, zo blijkt. Ik ben ondertussen wel echt zilver gaan kopen. Als je het prijskaartje daarvan ziet, is het niet moeilijk dat het eerste geen bladzilver was. Ik hoop dat het de investering waard was. Later foto's hiervan... !


Bijgevoegd ook enkele foto's van m'n werkplekje in ons tuinhuis. Soms is het wel vechten voor een beetje ruimte want manlief heeft als hobby fietsen en hij volgt een opleiding fietshersteller. Z'n atelier is ook in ons tuinhuis... en momenteel wordt daar ook nog met onze zoon een modelboot in elkaar geknutseld !

woensdag 28 juli 2010

zomerse handtas



Dit model kwam ik tegen in één van mijn breiboeken. Na ongeveer een weekje zat m'n handtas in elkaar. Ik maakte er een donkergrijze katoenen voering in.

moeilijk te fotograferen !



Het lukt me maar niet om deze oorbelletjes mooi te fotograferen. Ik zet ze toch op m'n blog omdat ze toch echte beauties zijn !

summer and eggs




Op en top zomers , deze gele glasjuweeltjes. De oorbelletjes doen me een beetje aan eitjes denken...

misbaksels





Heb een tijdje geleden bladzilver besteld om te verwerken in mijn glasjuweeltjes. Omdat het bladzilver op dat moment niet voorradig was, heb ik het nog steeds niet ontvangen. Ik kon het niet laten en ben in een hobbywinkel 'bladzilver' gaan kopen. Blijkbaar is het geen echt zilver want door het verhitten is het verkleurd, de luchtbelletjes die ontstaan zijn zorgen voor een leuk effect. Ondanks de mislukking zijn mijn misbaksels toch nog mooi om zien en heb ik besloten er toch een ring en hanger van te maken.

zondag 25 juli 2010

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails